Total Body Balance

Dick Sandbergen

`Controle over je gewicht, controle over je leven!´

“In 2002 ben ik zelf 25 kilo afgevallen. Ik ben nog steeds op gewicht. Met de afvalmethode die mij weer energie en zelfvertrouwen gaf, heb ik inmiddels duizenden mensen geholpen.”

“In 2003 begon ik als zzp´er met Total Body Balance; nu hebben we meerdere vestigingen in Brabant. Iedereen kan succesvol afvallen. Kijk maar naar de verhalen op de referentiepagina. Onze klanten zijn immers onze ambassadeurs. De meeste mensen die bij Total Body Balance komen, doen dat op aanraden van bekenden.

Total Body Balance kan iedereen helpen, of je nu komt voor een paar kilo of voor heel veel kilo’s. We maken het zo makkelijk mogelijk door dat we een aantal samenwerkingen zijn aangegaan. Zo hebben we een cateraar die bereidt koelversmaaltijden, drie ijssalons bieden suikervrij ijs aan en meerdere restaurants koken volgens de methode van Total Body Balance. We leggen de link met gezond bewegen door samen te werken met diverse sportmethodes. Controle over je gewicht betekent dat je meer controle over je leven krijgt.”