Branche Partners

Franklin van de Laar

Als mede oprichter en eigenaar van BranchePartners streef ik in de rol van ervaren branchemanager/adviseur naar concrete resultaten voor onze opdrachtgevers. Ik verdeel mijn energie tussen het trekken van de kar en het mij dienstverlenend opstellen om mijn samenwerkingspartners te laten excelleren. Als manager ben ik niet bang om de eindverantwoordelijkheid te nemen en ga ik zelfverzekerd achter de keuzes staan. Uiteraard niet zonder open te staan voor verbetermogelijkheden. Want innovatie is mijn tweede liefde.

Ik ben graag veelzijdig bezig en fungeer met groot plezier in allerlei vormen van samenwerking als ‘het cement tussen de stenen’. Als je ieders rol en doelstelling respecteert, kun je samen ver komen en synergie bereiken. Mijn credo is: ‘hard zijn als het echt nodig is en meebuigen waar het kan’.

Het vanuit de helikopterview bewaken van de hoofdlijnen combineer ik met het gezond kritisch zijn op de details. Daarbij leef ik me graag uit op complexe dossiers en ik vind het heerlijk om dan snel de vinger op de zere plek te leggen en de oplossing te helpen creëren. Daar krijg ik energie van.