Kanzz

Hans Maasakkers

Kanzz is het adviesbureau in Helmond voor al jouw financiële vragen. Hierbij kun je denken aan een totale financiële planning, een hypotheek voor je (nieuwe) huis en het opbouwen van vermogen. En heb je al aan je pensioen gedacht? Het maken van de juiste financiële keuzes is vaak lastig en complex. Kanzz zorgt ervoor dat het voor jou weer begrijpelijk en overzichtelijk wordt, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen en rustig kunt slapen. Maak een afspraak of kom langs op mijn kantoor in Helmond.

Ik wil je graag persoonlijk leren kennen. Weten wat je bezighoudt, wat je echt belangrijk vindt in het leven. Zo maak ik een plan dat ervoor zorgt dat jij je dromen waar kunt maken. Ik hou je een spiegel voor waarmee ik je laat zien wat de gevolgen zijn van de keuzes die je nu maakt. Zo weet je of jouw wensen realistisch zijn.

Iedereen krijgt gedurende haar of zijn leven te maken met veranderingen die ook financiële gevolgen hebben. Zulke gebeurtenissen heten life events. Denk hierbij aan het kopen van een huis, trouwen of samenwonen, je pensioen of het ontvangen van een erfenis. Deze events hebben niet alleen gevolgen op de korte termijn, maar ook zeker op de lange termijn.

Ik verras elke dag mensen met de mogelijkheden en de voordelen van financiële planning. Doorgaans levert een goede planning uiteindelijk meer op dan dat hij kost! En laten we eerlijk zijn: financiële rust is niet in een bedrag uit te drukken; het is onbetaalbaar.

Bij financiële vragen wil je op iemand kunnen terugvallen die je met raad en daad bijstaat. Ik help je graag!