La Pagonda Tuinen

Nieck Pagonidis

Hoveniersbedrijf La Pagonda Tuinen uit Helmond (Brandevoort) staat voor vakmanschap in alle disciplines van tuinaanleg- en onderhoud.

Wij luisteren graag naar de wensen die u heeft om zo te komen tot een zo mooi mogelijk eindresultaat van uw tuin. Een tuin waarin u kunt leven, ontspannen en genieten. Wij zijn regelmatig lokaal aan het werk in de wijk Brandevoort maar ook in Nuenen, Stiphout en Mierlo zijn verschillende projecten en klussen naar tevredenheid opgeleverd.

Een tuin die aansluit bij u eigen identiteit; Een tuin die past bij het huis en zijn omgeving; Een tuin die een verlengstuk van uw woonkamer wordt; Beplanting die rust uitstraalt; Dit resultaat zal bij Hoveniersbedrijf La Pagonda Tuinen gerealiseerd worden door doordachte ontwerpen en beplantingsplannen.
Het gebruik van duurzame materialen zorgt voor een tijdloze sfeer.

Alle machines die nodig zijn om de werkzaamheden te verrichten in de tuin zijn in eigen beheer. Van minigraver, graszodensnijmachine, tegelzuigmachine tot ons gemotoriseerd Stihl onderhouds gereedschap. Dit maakt dat we onafhankelijk zijn van derden en de planning in eigen hand hebben.

Naast de complete aanleg, is ook de renovatie en de kleine klus in de tuin bij ons in goede handen. Samen de klus klaren behoort ook tot de mogelijkheden. Een mooie manier om kosten te besparen. Een flexibele opstelling van beide kanten eindigt vaak in een prettige samenwerking.

Met vriendelijke groet en hopelijk tot ziens,
Nieck Pagonidis