DecoArt S. Snoeks

Sander Snoeks

Langdurig mooi resultaat
Ons team bestaat uit professionele vakmensen die hun werk met de grootste zorg uitvoeren. We gaan namelijk uitsluitend voor het resultaat zoals we dat voor ons eigen woning ook graag zouden zien. Dit resulteert in een langere levensduur en strakheid van het schilderwerk en dat is precies wat we willen.

Professionaliteit en vakmanschap
Wij zijn echte vakidioten en genieten enorm van kwalitatief schilderwerk. In het jaar 2000 richtte ik DecoArt S. Snoeks op. Momenteel zijn we met vijf allround vakschilders werkzaam, uiteraard allemaal in het bezit van de benodigde vakdiploma’s. Een klein team om zo de kwaliteit te kunnen bewaken, maar toch flexibeler te kunnen zijn als een zzp’er.

Oprecht en deskundig advies
Onze klanten voorzien van oprecht en deskundig advies vinden we erg belangrijk. We denken graag met u mee om hoogwaardig schilderwerk te leveren tegen een redelijke prijs. Als vanzelfsprekend werken we netjes en laten we onze werkplek opgeruimd achter. Kleuradvies; ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Acht jaar garantie op uw buitenschilderwerk
Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om aan uw verwachtingen te voldoen. Terwijl u bij de meeste schilders slechts vijf jaar garantie ontvangt op het buitenschilderwerk, krijgt u bij DecoArt S. Snoeks maar liefst acht jaar garantie. En tevreden? Dat zijn we pas als u dat bent!
Wij zien het onderhoud van het buitenschilderwerk net zoals het onderhoud van een auto. Ook uw schilderwerk heeft baat bij een kleine servicebeurt. Door ons na vier jaar terug te laten komen voor een wasbeurt en kleinschalig onderhoud, is uw schilderwerk pas na acht jaar toe aan een grote beurt, die minder omvangrijk is en de kosten beperkt houdt.