Bizz-Out

Wijn Spijs Atelier Vlierden


BCB tijdens de oergezellige Bizz-Out in Vlierden šŸ˜‰

Een breed scala aan culinaire activiteiten en festiviteiten; dat is de kortste omschrijving van onze passie.
Zo staan onze wijnen centraal in het Wijn Spijs Atelier, bij U thuis of als cadeau.Ā Dagelijks worden de mooiste ingrediĆ«nten voor U geselecteerd en streven wij ernaar Uw bezoek een totaal-beleving van smaak en sfeer te laten zijn.

En.., altijd op maat gesneden naar Uw wensen en plannen.

Of het nu gaat om een actief outdoor evenement,Ā een proeverij, een kookdemo, table d’hote, private dining, catering, cursus gastheerschap in bedrijf, het updaten van Uw wijnkelder, of feest op locatie, wij verplaatsen ons graag naar U thuis of een andere bijzondere locatie.

Wij ontzorgen van A tot Z zodat U zelf optimaal kunt genieten !