Bizz-Out

De Kop is erafDonderdag 30 januari organiseerde Businessclub Brandevoort de Algemene Ledenvergadering (ALV). En om business met pleasure te combineren staat aansluitend bowlen op het programma.

We zijn te gast in sporthotel HUP. Alles ademt sport in dit hotel. In de gangen naar de vergaderzaal staan de veldlijnen op de vloeren en in onze vergaderzaal staat een springkast met bowling kegels.

Jan de Beer, voorzitter van onze ondernemersvereniging, opent de vergadering, blikt terug naar 2019 en samen proosten we op het jaar 2020. Anoniem en onder luidt applaus wordt het huidige bestuur (Margot Cuppen, Hans Maasakkers, Dick Sanbergen, Jan de Beer) opnieuw herkozen. We nemen de begroting en de evenementen voor komend jaar door. Het is duidelijk dat het bestuur de ingeslagen weg om inspirerende, netwerk bevorderende en zeker ook gezellige evenementen te organiseren, gaat doorzetten.

Na afloop van de ALV gaan we bowlen. We lopen via de veldlijnen naar het inpandige bowlingcentrum. Vier banen staan ons te wachten. Het duurt eventjes voor we van start gaan, want menigeen staat onder het genot van een drankje, met elkaar te praten. We spelen twee ronden en een aantal leden blijken zeer getalenteerd. Op baan twee scoren Mark 125 en Krijn 126 punten.

Het blijkt een slimme zet te zijn van het bestuur, om aansluitend de ALV te gaan bowlen. Bij de normaal rustige ALV zijn nu meer dan 20 personen aanwezig, dat is ongeveer de helft van het aantal leden. De kop voor 2020 is eraf. Op naar de volgende activiteit. Ik heb er nu al zin in.

Marc Dekkers

Foto’s: Geert de Graef, Marc Dekkers